Turisztikai ajándékok tervezése és gyártása

Ha egyedi és kézzel készült magyar terméket keresel

Ha jó minőségű és 100%-os magyar terméket szeretnél, akkor jó helyen jársz! Tőlünk saját gyártású termékeket vehetsz, kiváló fényképes minőségben és kedvező viszonteladói áron!

Mi arra figyelünk, hogy a termékeink egyediek maradjanak, ezért nem találhatóak meg nagykereskedésekben. Egy városban, vagy turisztikai helyen csupán egy ember forgalmazza az ajándéktárgyainkat, így kerülendő el, az egymás mellett kialakult konkurencia harc. (ez alól csak az tesz kivételt, ha a partnerek engedélyt adnak másnak is az árusításra, mely távolabb van tőle, vagyis mindig egyeztetünk a már meglévő partnerünkkel)

Minimális első vásárlási összeg: bruttó 30.000 Ft. 

Kereskedőinknek asztali, vagy álló forgóállványt tudunk biztosítani (beszerzési áron), valamint igény szerint falra szerelhető hűtőmágnes táblát. Fizetés készpénzben (átvételkor, vagy postai utánvét), illetve utalással történik. 100.000 Ft felett 50% előleget kérünk a gyártás megkezdése előtt. Egyedi megbeszélés alapján halasztott fizetést (15-30 nap), vagy kivételes esetben bizományos értékesítést biztosítunk. Örömmel várjuk gyógyfürdők, aquaparkok, strandok, Magyarország várainál, a Balaton és a Tisza-tó mentén lévő partnerek és viszonteladók, Önkormányzatok jelentkezését akár külföldi kirándulóhelyekről is. Kiemelt fontossággal kezeljük a Nemzeti Parkok, Tourinform irodák, állatkertek, vadasparkok érdeklődését. Keressen fel minket bátran, garantáltan nem fog csalódni bennünk, se a termékeinkben, se az árainkban! Kérjen ajánlatot még ma! Az oldal alján találsz egy kapcsolatfelvételi űrlapot.

Szolgáltatás megrendelése

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.