Bögrék

Fényképpel, logóval, grafikával és felirattal. Egy oldalán, vagy teljes palástján dekorálva

Egyedi fényképes bögre rendelés
Egyedi fényképes bögre rendelés

Árak (bruttó): Kizárólag nagyobb mennyiségben gyártunk bögréket, viszonteladói áron. Kérem, kérjen tájékoztatást mailben. Köszönjük szépen!

    12 db-tól: 1.460 Ft/db.
  • (nagyker.ár)
  • Nagyobb mennyiségnél keressen egyedi árért.
  • Egy tálcán 12 db van, egy dobozban pedig 36 db.

A bögrék űrtartalma 3 dl. Szublimációs eljárással készül, melynek vannak határai színek tekintetében, de tökéletes fényképet lehet rávarázsolni. Óvni kell a mechanikai sérüléstől, és a hosszabb élettartam érdekében kerülendő a mikró és a mosogatógép, valamint a családi veszekedések, amikor a csetreszek áldozatul esnek. :) 

Szolgáltatás megrendelése

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.

Eddig elkészült bögréink, bögre tervek

Bármilyen fotóval, grafikával és felirattal kérheted. Ez alól kivételek a jogdíjas minták: Disney hősök, közszereplők, márkák, védett fotók és alkotások...

Technikai információk

A megrendeléshez nagy felbontású képet, grafikát, vagy logót küldjön, ajánlott a 300 dpi minőség!
Egyoldalas fotónál minimum: 900x900, vagy ennél nagyobb! Teljes palástúnál minimum: 1024x768, vagy ennél nagyobb! E-mailben egyeztetjük, hogy megfelelő-e a küldött képanyag!

Ne legyen messengeren küldve, mert a Facebook automatikusan lekicsinyíti a fotókat és jelentősen romlik a minősége.

A fotó felülete élethű minőségű lesz, ennek a technikának köszönhetően!
A direkt színeknél vigyázni kell, ráadásul a fekete és piros színek nagyon kényesek. Ugyan ez a helyzet a sötétebb fotóknál! Mindenféle képpen egyeztetjük a megrendelést, mielőtt nekiállok!

Szublimációs technikával készült termékekre vonatkozó információ:

Az elkészítést követően 200 fokon égetjük a felszínre a fényképet. Ugyan az a fotó másként fog kinézni egy textilen (párna, boros tasak, levendula batyu), vagy egy bögrén, kirakón, illetve egy fa, vagy fém alapú hűtőmágnesen.

A szublimációs tinta színkalibrálása nagyon nehéz feladat (nem csak nekem, hanem mindenkinek, aki ezzel dolgozik) :) Soha nem lesz ugyan olyan, mint amilyen színt a monitoron lát. Az utórendelés sem biztos, hogy tökéletesen ugyan olyan színárnyalatú lesz, minimális eltérés szinte egészen biztosan tapasztalható, mert ez a technika egy rendkívül érzékeny eljárás, tized másodpercnyi beégetési idő is ráhatással tud lenni a termék színére.

A késztermék minimális eltérést fog mutatni a látványtervhez képest.

A késztermék nem lesz 100%-ban pontosan ugyan olyan színű, mint amit a weboldalon és a képgalériában lát, hiszen a fényképezőgép is eltérő képet készít az eredeti termékről. Vannak színek pl. lila, rózsaszín, amit egyszerűen képtelenek vagyunk lefotózni.

Kérem, hogy ezek tudatában adja le megrendelését, hogy utólag, amikor kézhez kapja ne érje csalódás. Megértésüket köszönjük!

A bögrén lévő fotót óvni kell a mechanikai hatásoktól, karcolástól, különben megsérül. Kézi mosogatást javaslok, mert az erősebb típusú gépek kárt tehetnek a fotóban. Elvileg mosogatógép állónak árulják, de jobb, ha óvjuk! :) (Ezt sajnos nem mondják el a többi készítők, de én szeretnék korrekt maradni!)
Normál használat esetében sokáig szép marad!

A bögrék alapja nem egy sima fehér bögre, hanem speciális bevonattal van ellátva, csak így lehet ráégetni a felületére a dekorációt.

Sokan úgy gondolják, hogy lehetne olcsóbb is, hiszen egy fehér bögrét már akár 100 Ft-ért is be lehet szerezni. Ami erre a technikára alkalmas, annak a bögrének az ára több, mint 3x annyiba kerül, mint egy sima változat. Ebből adódik az árbeli különbség.

Ha valaki az olcsó alaphoz ragaszkodik, akkor dekorálni csak matricázással tudja, de ennek vannak plusz költségei, mint pl. szita-és klisékészítés, ami alapból színenként 5.000-10.000 Ft-tól kezdődik. És még ehhez jön hozzá a levilágítás és a szitalemez költsége. Itt csak több száz darab esetében jön ki költséghatékonyabbra a gyártás, bár ezzel a technikával soha nem lehet élethű fotó minőséget készíteni.

A szublimációs eljárással tökéletes fénykép minőséget lehet előállítani, plusz költségektől mentesen!

Drágább ugyan az ára, mint egy sima matricás bögrének, de ha beleszámolja, hogy nem kell további apró betűs felárat hozzászámolnia, már sokkal kedvezőbbre jön ki.

Természetesen a Kínából beáramló olcsó, másod, harmad osztályú áruval nem tudjuk felvenni a versenyt, nem is áll szándékunkban. A mi bögréink első osztályúak, gondos eljárással, jó minőségben készülnek. Ha Önnek számít a minőség, akkor keressen minket, örömmel elkészítjük igényeit. :)