Bemutatkozás

nem szokványosan :)

1990 környékén, kb. 30 évvel ez előtt, még siheder és lelkes leányka voltam, éppen kezdtük bontogatni önálló szárnyainkat a párommal, közös új otthonunkban.

Közelgett a karácsony, a vele járó ajándékozási őrülettel együtt. Kreatív ajándékot akartunk a családnak, persze szűkös anyagi körülményeinkre való tekintettel, szerettük volna olcsón, nagyon olcsón megúszni a dolgot! :)
Akkoriban ismerkedtünk össze egy porcelánfestő testvérpárral, akik hozzánk "vágtak" merő jó szándékkal, egy tömb agyagot, hogy kedvünkre tapicskoljunk belőle.
Az első gondolatom az volt, hogy gyurmázok belőle édi-bédi szörnyeket és minden családtagomnak adok egyet-egyet belőle.
Aztán ahogy alakítottam az agyagot, az apró szörnyecskék helyett, a családtagjaimat kezdtem megformálni. Karikatúra jelleggel készültek a rokonok! :D
A karácsonyi ünnep annyira sikeres lett, hogy mindenki el volt ájulva az egyedi és nem utolsó sorban, nagyon is rájuk hasonlító ajándékoktól!

Hát így kezdődött a keramikus, kerámiát pacsmagoló, tapicskoló és alakító karrierünk! :)
Azóta persze sokféle termékkel foglalkozunk, de megőriztük a kézzel készített és feliratozott stílust is! Odafigyelünk, hogy a saját gyártású termékeink mellett 99%-ban magyar gyártású alapanyagokkal dolgozzunk. Nekünk ez szívügyünk.

Kínálatunkban megtalálhatóak az egyedi reklám-és turisztikai ajándékok, az esküvői köszönetajándékok és az állatos-állatvédős ajándéktárgyak is.
Igyekszünk minden évben legalább 4-5 féle újdonsággal előállni régi és új partnereink nagy örömére!
Reméljük megtisztel bizalmával és elégedett vásárlóink között köszönthetjük!
Keressen minket bátran! Írjon, vagy hívjon.

Cégnév: Offé Ajándéktárgy készítő és forgalmazó Bt. Rövidített cégnév: Offé Bt.
Tulajdonos: Nagy Károly
Kapcsolattartó: Nagyné Méhes Mónika: 70-315-8555

Cím: 8081. Zámoly, Arany János u. 51. Adószám: 28220211-2-07.                  Cégjegyzékszám: 07-06-004491                                                                              Számlaszám: OTP Bank 11736006-20408888

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.