Faliórák

Saját részre, reklám célra, esküvőre, vagy turisztikai ajándéknak

A4-es méretű fa óra
A4-es méretű fa óra

A4-es 20 x 29 cm fa alapú

Ára bruttó: Kizárólag nagyobb mennyiségben gyártunk órákat, viszonteladói áron. Kérem, kérjen tájékoztatást mailben. Köszönjük szépen!

  • 1 db: 2.960 Ft

  • 2-9 db között: 2.460 Ft/db.

  • 10-49 db között: 1.970 Ft/db. (nagyker.ár)

  • Nagyobb mennyiségnél keressen egyedi árért.

Teljesen hangtalan, folyamatos járású óraszerkezettel szerelve, egyesével kézzel körbevágva, (vagy az igényelt forma körvonala alapján) vagy meghagyva az oldalainak a méretét, csupán a széleit megcakkozva,

Alapanyag: Fa alapú: 4 mm vastag MDF, a fényképet fotópapíros technikával tesszük rá, celofán ablakos díszdobozban szállítjuk.

A3-as méretű pvc óra
A3-as méretű pvc óra

A3-as: 30 x 40 cm pvc alapú

Ára bruttó: Kizárólag nagyobb mennyiségben gyártunk órákat, viszonteladói áron. Kérem, kérjen tájékoztatást mailben. Köszönjük szépen!

  • 1 db: 4.356 Ft
  • 2-9 db között: bruttó 3.960 Ft/db.
  • 10-49 db között: bruttó 3.300 Ft/db. (nagyker.ár)
  • Nagyobb mennyiségnél keressen egyedi árért.

Teljesen hangtalan, folyamatos járású óraszerkezettel szerelve, egyesével kézzel körbevágva, (vagy az igényelt forma körvonala alapján) vagy meghagyva az oldalainak a méretét, csupán a széleit megcakkozva

Alapanyag: műanyag alapú: 3 mm vastag PVC, a fényképet fóliás technikával tesszük rá, celofán ablakos díszdobozban szállítjuk. 

Használati útmutató:

A csomag kiszállításakor, hiába a gondos csomagolásnak, előfordulhat, hogy elsőre nem indul el a szerkezet. Ezeket az alábbi módon lehet megoldani.

1. A mutatók összekuszálódhatnak, vagyis amint elindul a szerkezet, a mutatók elakadnak egymásban és nem tudnak elhaladni egymás felett-alatt. Ezt egy óvatos simító mozdulattal kiegyenesíthetjük és már menni is fog.

2. A másodperc mutató nagyon be van nyomva és azért nem indul el, mert szorul. Egy óvatos függőleges mozdulattal húzza le a piros mutatót, majd úgy pattintsa vissza, hogy ne nyomja össze az alatta lévő mutatókat.

3. Bármilyen hihetetlen, de volt rá példa, hogy rossz volt az elem, amivel próbálták, illetve, hogy fordítva tették bele. :)

Ha ezek ellenére sem indulna el az óra, értesítsen bátran, megoldjuk!

Szolgáltatás megrendelése

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.

Eddig elkészült termékeink