Puzzle téglalap forma 35 db-os, 19,5 x 27 cm-es

Téglalap alakú puzzle, képes kirakó, bármilyen egyedi fényképpel, céges logóval, felirattal, karikatúrával.
Fényes felületű, tökéletes fénykép minőségű, készre kirakott állapotban küldjük, celofánba csonmagolva.
 
Mérete: Kb. A4-es méretű: 19,5 x 27 cm-es,  35 db-os. (Az aktuális készletről megrendeléskor érdeklődjön, mert ettől eltérő darabszámú is lehet.)
 
Ára:
1 db: bruttó 1.890 Ft.
2-9 db között: bruttó 1.750 Ft/db.
10-49 db között: bruttó 1.460 Ft/db.
50 db felett: bruttó 1.170 Ft/db.
 
Nagyobb mennyiség esetén érdeklődjön mailben.
 

A fotó felülete élethű minőségű lesz, ennek a technikának köszönhetően! 
A direkt színeknél vigyázni kell, ráadásul a fekete és piros színek nagyon kényesek. Ugyan ez a helyzet a sötétebb fotóknál! Mindenféle képpen egyeztetjük a megrendelést, mielőtt nekiállok! 

 

Szublimációs technikával készült termékekre vonatkozó információ:

Az elkészítést követően 200 fokon égetjük a felszínre a fényképet. Ugyan az a fotó másként fog kinézni egy textilen (párna, boros tasak, levendula batyu), vagy egy bögrén, kirakón, illetve egy fa, vagy fém alapú hűtőmágnesen. 

A szublimációs tinta színkalibrálása nagyon nehéz feladat (nem csak nekem, hanem mindenkinek, aki ezzel dolgozik) :) Soha nem lesz ugyan olyan, mint amilyen színt a monitoron lát. Az utórendelés sem biztos, hogy tökéletesen ugyan olyan színárnyalatú lesz, minimális eltérés szinte egészen biztosan tapasztalható, mert ez a technika egy rendkívül érzékeny eljárás, tized másodpercnyi beégetési idő is ráhatással tud lenni a termék színére.

A késztermék minimális eltérést fog mutatni a látványtervhez képest. 

A késztermék nem lesz 100%-ban pontosan ugyan olyan színű, mint amit a weboldalon és a képgalériában lát, hiszen a fényképezőgép is eltérő képet készít az eredeti termékről. Vannak színek pl. lila, rózsaszín, amit egyszerűen képtelenek vagyunk lefotózni. 

Kérem, hogy ezek tudatában adja le megrendelését, hogy utólag, amikor kézhez kapja ne érje csalódás. Megértésüket köszönjük!

 

 

Puzzle téglalap forma 18 x 12,5 cm-es

Téglalap alakú puzzle, képes kirakó, bármilyen egyedi fényképpel, céges logóval, felirattal, karikatúrával.
Fényes felületű, tökéletes fénykép minőségű, készre kirakott állapotban küldjük, celofánba csonmagolva.
 

Mérete: Kb. A5-ös méretű: 18 x 12,5 cm-es,  6, 12 vagy 24-os. (Az aktuális készletről megrendeléskor érdeklődjön, mert ettől eltérő darabszámú is lehet.)

 
Ára:
1-9 db között: bruttó 1.080 Ft/db.
10-49 db között: bruttó 830 Ft/db.
50 db felett: bruttó 750 Ft/db.
 
Nagyobb mennyiség esetén érdeklődjön mailben.
 
Technológiai leírás: A technika speciális szublimációs, azaz hőérzékeny festékek használatán alapszik, melyek kémiai tulajdonságuk szerint megfelelő hő és nyomás hatására az alapanyag strukturális részévé válik a festék gőzének beszivárgásával és megtapadásával. A késztermék tökéletes minőségben eggyé válik a felülettel.
 Ennek az eljárásnak köszönhetően nincs szükség klisére, vagy szitaköltségre, bármilyen és bármennyi fotó alapján készülhetnek a termékek.
A monitoron látható színek eltérhetnek a készterméktől, ezt kérem vegye figyelembe. Köszönjük szépen.

 

 

Képgaléria: Puzzle téglalap alakú