Fotós párnák

Fontos! Egyéni megrendelőinknek 2020 év végéig kizárólag csak nagy méretű zipzáros huzat+párnatöltet kombinációt tudunk elvállalni!

Viszonteladóinknak és nagyobb tétel rendelésekor a készre varrt párnáinkat készítjük el.

Áraink változatlanok.

 

Egyedi elképzelések alapján készített, fényképes párnák. Árainkkal letöröljük a mosolyt a konkurencia arcáról! 

A párnák elkészítési ideje kb. 1-2 hét és kizárólag csak előre utalást követően tudjuk bevállalni. Sajnos sokan nem vették át a termékeket, ezért kényszerültünk erre a lépésre, megértésed köszönjük.

Kis párna (30 x 25 cm) árak:

1 db A5-ös fotóval

1-3 db között: bruttó 2.000 Ft/db.

4-9 db között: bruttó 1.828 Ft/db. 
10-50 db között: bruttó 1.524 Ft/db 
51-499 db között: bruttó 1.220 Ft/db 


Nagy párna (42 x 32 cm) árak:

1 db A4-es fotóval 
1-
3 db között: bruttó 2.850 Ft/db.

4-9 db között: 2.590 Ft/db. 
10-50 db között: bruttó 2.159 Ft/db 
51-499 db között: bruttó 1.730 Ft/db 

 

Tőlünk nem egy párna huzatot kap, hanem egy komplett, készre tömött fotós párnát, melyet azonnal használhat!

A párnák ára 1 db fotóval értendő, ha a másik oldalára is szeretne nyomatot, akkor a kispárnára való +300 Ft, a nagypárnára való +500 Ft.
Bármilyen egyedi igényt megvalósítunk, legyen akár esküvői köszönetajándék, reklámajándék, vagy magán célú a megrendelés! Lehet egyedi kerettel, vagy fotómontázzsal kérni, egy megrendelésen belül több féle fotóval, vagy szöveggel, felár nélkül!!! 

A fotókat nagy felbontású, legalább 1024x768-as méretben kérem elküldeni. 
Fényképes szublimációs párna, bármilyen fotóval dekorálható! Töltete: ipari vatelin. A fénykép nem kopik, nem törik, nem csörög-zörög, mint a matricák! 
Nem huzat és kispárna együttese, hanem készre varrt és megtömött termék, mely 40 'C-on kézzel mosható. 


Kétféle méretben gyártjuk. 

 

A fotó felülete élethű minőségű lesz, ennek a technikának köszönhetően! 
A direkt színeknél vigyázni kell, ráadásul a fekete és piros színek nagyon kényesek. Ugyan ez a helyzet a sötétebb fotóknál! Mindenféle képpen egyeztetjük a megrendelést, mielőtt nekiállok! 

 

Szublimációs technikával készült termékekre vonatkozó információ:

Az elkészítést követően 200 fokon égetjük a felszínre a fényképet. Ugyan az a fotó másként fog kinézni egy textilen (párna, boros tasak, levendula batyu), vagy egy bögrén, kirakón, illetve egy fa, vagy fém alapú hűtőmágnesen. 

A szublimációs tinta színkalibrálása nagyon nehéz feladat (nem csak nekem, hanem mindenkinek, aki ezzel dolgozik) :) Soha nem lesz ugyan olyan, mint amilyen színt a monitoron lát. Az utórendelés sem biztos, hogy tökéletesen ugyan olyan színárnyalatú lesz, minimális eltérés szinte egészen biztosan tapasztalható, mert ez a technika egy rendkívül érzékeny eljárás, tized másodpercnyi beégetési idő is ráhatással tud lenni a termék színére.

A késztermék minimális eltérést fog mutatni a látványtervhez képest. 

A késztermék nem lesz 100%-ban pontosan ugyan olyan színű, mint amit a weboldalon és a képgalériában lát, hiszen a fényképezőgép is eltérő képet készít az eredeti termékről. Vannak színek pl. lila, rózsaszín, amit egyszerűen képtelenek vagyunk lefotózni. 

Kérem, hogy ezek tudatában adja le megrendelését, hogy utólag, amikor kézhez kapja ne érje csalódás. Megértésüket köszönjük!

 

 

Eddig elkészült munkáink: Fotós párna