Órák egyedi fényképpel

Szeretné pontosan látni az elmúló időt, szeretné egy szép faliórával meglepni magát és/vagy családját, szeretne egyedi reklám órákat készíttetni céges partnereinek? 

Óráink több féle méretben is készülhetnek: A4-es, A3-as, 25 x 45 cm-es, valamint kerek (22 cm-es átmérővel és 30 cm-es átmérővel) és formára vágott változatban.

Alapanyag szempontjából fa és műanyag választékkal tudunk szolgálni. (műanyag alapból 1-1 db-ot nem tudunk legyártani csak a fából)

Teljesen hangtalan, folyamatos járású óraszerkezettel szerelve, egyesével kézzel körbevágva, (vagy az igényelt forma körvonala alapján) vagy meghagyva az oldalainak a méretét, csupán a széleit megcakkozva, 

Alapanyag: 

Fa alapú: 4 mm vastag MDF alap (préselt fa, vagy más néven pozdorja), a fényképet fotópapíros technikával tesszük rá, celofán ablakos díszdobozban szállítjuk.  

Műanyag alapú: 3 mm vastag lapra fóliára nyomtatjuk a dekorációt.

Óráink A4-es (29 x 20 cm) méretben készülnek, teljesen hangtalan, folyamatos járású óraszerkezettel szerelve, egyesével kézzel körbevágva, (vagy az igényelt forma, körvonal alapján)
vagy meghagyva az A4-es méretét, csupán a széleit megcakkozva, fa MDF alapra (préselt fa, vagy más néven pozdorja), a fényképet fotópapíros technikával tesszük rá, celofán ablakos díszdobozban szállítjuk. 
 

Árak:

A4-es (20 x 30 cm fa alapú): 

1 db: 2.900 Ft.

2-9 db között: bruttó 2.760 Ft/db.
10-49 db között: bruttó 2.210 Ft/db. 
50-499 db között: 1.842 Ft/db. 
500 db felett: bruttó 1.658 Ft/db. 

 

A-3as (30 x 40 cm pvc alapú):

1 db: 4.600 Ft

2-9 db között: bruttó 4.290 Ft/db.
10-49 db között: bruttó 3.430 Ft/db. 
50-499 db között: 2.860 Ft/db. 
500 db felett: bruttó 1.658 Ft/db. 

 

Kerek 30 cm-es pvc alapú

1 db: 3.800 Ft.

2-9 db között: bruttó 3.530 Ft/db.

10-49 db között: bruttó 2.820 Ft/db. 
50-499 db között: 2.350 Ft/db. 
500 db felett: bruttó 2.120 Ft/db. 


Bármilyen egyedi igényt megvalósítunk. Az elkészítési idő néhány munkanap!Küldje el kedvence fotóját és néhány nap múlva már a falon láthatja a róla készült órát. 
Készítsen egyedi reklámórákat, bármilyen fotóval, logóval, szlogennel, weboldallal, stb.

 

Fotópapíros technika.  Ha úgy szeretné, hogy a fotó élénkebb színű legyen és ne látszódjon a fa esetleges zavaró mintázata, akkor egy öntapadós fotópapírra nyomtatjuk a felső réteget, így ezek a problémák elkerülhetőek. Ebben az esetben a fénykép élethű minőségű lesz, a színek élénkebbek lesznek, de nem vízálló. Párásabb helyen előfordulhat, hogy a papír feljön a fa alapról ezért nagyobb odafigyelést igényelhet.

Fóliára nyomtatás: a dekoráció egy vízálló fólia alapú felületre készül.

 

Használati útmutató:

A csomag kiszállításakor, hiába a gondos csomagolásnak, előfordulhat, hogy elsőre nem indul el a szerkezet. Ezeket az alábbi módon lehet megoldani.

1. A mutatók összekuszálódhatnak, vagyis amint elindul a szerkezet, a mutatók elakadnak egymásban és nem tudnak elhaladni egymás felett-alatt. Ezt egy óvatos simító mozdulattal kiegyenesíthetjük és már menni is fog.

2. A másodperc mutató nagyon be van nyomva és azért nem indul el, mert szorul. Egy óvatos függőleges mozdulattal huzza le a piros mutatót, majd úgy pattintsa vissza, hogy ne nyomja össze az alatta lévő mutatókat.

3. Bármilyen hihetelen, de volt rá példa, hogy rossz volt az elem, amivel próbálták, illetve, hogy fordítva tették bele. :)

Ha ezek ellenre sem indulna el az óra, értesítsen bátran, megoldjuk!

 

A tinta színkalibrálása nagyon nehéz feladat, soha nem lesz ugyan olyan, mint amilyen színt a monitoron lát. A késztermék minimális eltérést fog mutatni a látványtervhez képest. A késztermék nem lesz 100%-ban pontosan ugyan olyan színű, mint amit a weboldalon és a képgalériában lát, hiszen a fényképezőgép is eltérő képet készít az eredeti termékről. Vannak színek pl. lila, rózsaszín, amit egyszerűen képtelenek vagyunk lefotózni. Kérem, hogy ezek tudatában adja le megrendelését, hogy utólag, amikor kézhez kapja ne érje csalódás. Megértésüket köszönjük!

 

Óra tervek (látvány képek)