Hűtőmágnes a megunhatatlan ajándék

2014.01.22 20:33

Van még hely a hűtődön?

Ugye már Te is szembesültél avval a ténnyel, hogy lassan megtelik a hűtőszekrényed és minden egyes újabb zsákmány elhelyezése, egyre több idődbe telik, hogy a már meglévőket tuszkolod ide-oda, míg meg nem találod a tökéletes pozíciót a kollekciódban?!

A hűtőmágnesek (nem csak) napjainkban óriási népszerűségnek örvendenek!

Lehet szó egy remek, nyaralásból hozott darabról, mely sikerrel felidézi majd az emlékeket, amit a barátaiddal, családoddal töltöttél. Egy ünnepi eseményről, mely megállítva az időt, mindig mosolyra fakaszt majd, amikor csak ránézel. Egy reklám célú mágnesről, amit éppen attól a partneredtől kaptál, akinél igénybe vetted a szolgáltatásait, így biztosítva téged, hogy folyamatosan szem előtt tudd tartani, amikor csak szükséged lehet rá megint. Vagy egy praktikus köszenatjándék, melyet saját magatok rendeltetek, ezzel is megköszönve a násznép megjelenését, kedvességét. Aztán persze ott van a nászúton kapott mágnes is, amit attól a hoteltől kaptatok, ahol a mézes heteket töltöttétek. Különleges helyet biztosítasz a hütődön egy-egy állatmentő csapat, vagy állatmenhely által jótékonyan osztogatott mágneseinek is, melyen garantáltan a legbűbájosabb ketreclakó pofijával találkozhatsz minden alkalommal, amikor a hűtő körül settenkedsz.

Egyszóval hűtőmágnest bármilyen alkalomra lehet készíteniés legalább akkora örömmel lehet kapni. Mindig szem előtt van, ezáltal ha további funkciókat is szeretnél neki adni, tökéletesen megtartják az alájuk gyömöszölt recepteket, számlákat, iskolai beírásokat, családi üzeneteket.

Ha már te is tudod, hogy milyen alaklomra szeretnél egy újabb hűtőmágnest megkaparintani, akkor nem kell mást tenned, mint felkeresel minket és megírod a kívánságod. Ragadj billentyűzetet most: ajandek@floriana.hu

Hogy ne kelljen a számtalan kínálat között sokáig bogarásznod, segítségül ide másolom a hűtőmágneseink oldalát: https://ajandekkeszito.webnode.hu/hutomagnesek/