Ha sok a munka...

2016.07.19 21:39

A turisztikai szezonunk a nyári hónapokra tehető. Sajnos csupán néhány hónapról van szó... Ebbe sűrüsödik bele szinte az egész éves munkánk, megrendelésünk. Ezt tetézi, hogy az esküvői szezon is a jó időben szakad ránk. Egyszer azt mondta egy jó barátunk: -Ha nincs munkád az a baj, ha van, az is baj. Most már értjük. :) 

Mindenkinek szeretnénk teljesíteni az óhaját-sóhaját. Nagyon-nagyon kevés embernek mondunk nemet, sokszor erőnkön felül dolgozunk, ebben az időszakban még éjjel is. Így ne lepődjetek meg, ha a válaszleveleim a hajnali órákban indulnak útnak. :) 

Nagyon örülünk minden megrendelésnek, hiszen ebből tartja fent magát kis családi vállalkozásunk. A sok munka mellett előfordul, hogy egy-egy válaszlevélre akár egy hetet is várnak türelemmel az érdeklődők. Ha én lennék a helyükbe, már ketté haraptam volna a billentyűzetet. :) 

Megkérek mindenkit, nyugodtan zaklasson levélben, vagy telefonon is, hiszen nem vagyunk tévedhetetlenek, bár igyekszünk 100%-osan elvégezni a ránk bízott feladatokat.

Ha bármilyen kérés, kérdés nyomja a lelked, keress meg bátran. Együtt megoldjuk!