Fa forma kulcstartó

Egyedi formára vágott fa kulcstartók. Egy ilyen kulcstartóval garantáltan sikert fog aratni, akár szeretteinek, akár partnereinek adja! 

Bármilyen egyedi igényt igyekszünk megvalósítani, legyen szó logóról, fényképről, vagy feliratról. 
Az átlagos befoglaló méretei: 6,5 x 6,5 cm. 


Minden megrendelést egyedileg kezelünk. 
Az ára: 
12-35 db között: bruttó 334 Ft/db. 
36-499 db között: bruttó 267 Ft/db. 
500 db-tól: bruttó 213 Ft/db.

 

Termék információ: a kulcstartók egy vékony, kb. 3 mm vastag MDF fa alapra készülnek. A dekoráció rá van sütve a felületre, nem matrica, ami lekopna. Így a fényképeknél látszódik a fa eredeti mintázata, mely aprólékos mintáknál és arcképeknél zavaró lehet. A képgalériában az eredeti termékek vannak lefotózva, nincsenek javítva, retusálva, így rendelés előtt meg tudja nézni, hogy ilyenre gondolt-e minőségben. 

Új technikával nem lehet a kulcstartókat legyártani, mint a fa alapú mágneseknél, óráknál, mert a rendszeres és intenzív használat során, a felső rétegre ragasztott fotó minőségű papír könnyen leválna és a termék megrongálódik, esztétikailag sérül.

Nagyon sok megrendelésünk van ebből a termékből, ha esetleg természetes fa alapot keresne, akkor válassza inkább a faszelet kulcstartóinkat

Figyelem! Nagyon aprólékos minta, családi fotó megvalósítására ez a termék nem alkalmas, mert a végeredmény nem lenne szép!