Fényképes fém lap hűtőmágnes már 225 Ft-tól.

Merészen eredeti és formabontó a fém alapú hűtőmágnesünk. 

Egy vékony fém lapot képzeljen el, ami akár kézzel is meghajlítható, persze csak, ha akarja :) Nem olyan vastag, mint pl. egy bankkártya.

A technika lehetővé teszi, hogy egyéb pluszköltségek nélkül, bármilyen fényképpel, karikatúrával és/vagy felirattal kombináljuk!
Kiválóan alkalmas turisztikai helyek népszerűsítésére, vendéglátóhelyek reklámozására, valamint tökéletes promóciós, céges ajándék, de bármilyen egyedi igényeket is megvalósítunk!

Alapszíne fehér, ami nem nyomja el a logók színét és alkalmas bármilyen háttérszín kialakítására.
Mérete: 85 x 54 mm.
Egy íven 10 db van, tehát ezek a rendelési egységek.
A fém lapkát teljes egészében befedi a fénykép.


Az árak 1 db termékre vonatkoznak. 

Egy megrendelésen belül, ha három, vagy ennél többféle fotóval rendelsz, akkor a sávos árlistán felül plusz 35 Ft/db árat számolunk fel az egyedi kezelés és többletmunka miatt.

Hűtőmágnes árak:
10-39 db között: bruttó 318 Ft/db.
40-499 db között: bruttó 254 Ft/db.
500 db felett: bruttó 203 Ft/db.

 

A fém mágnesünk alapja egy olyan infó, amit nehezen tudok megosztani a weboldalon, úgy, hogy mindenki megértse és ne félreértse. Mosolygó arc
A bankkártyát kézzel sem tudod meghajlítani, ez tény. Ezt a fémet, ha nagyon akarod, akkor viszont igen. De mégsem olyan, mint egy papír fecni, van tartása! Ezt az infót akkor tettem ki, amikor sorozatosan olyan fém lapot kerestek, mint a plasztikkártya.
Szóval, nem olyan lottyadt anyagból van, hogy ne tudnád kezelni, csupán arra akartam rávilágítani, hogy mégsem olyan, mint a műanyag kártya. :)
 
Technológiai leírás: A technika speciális szublimációs, azaz hőérzékeny festékek használatán alapszik, melyek kémiai tulajdonságuk szerint megfelelő hő és nyomás hatására az alapanyag strukturális részévé válik a festék gőzének beszivárgásával és megtapadásával. A késztermék tökéletes minőségben eggyé válik a felülettel.
 Ennek az eljárásnak köszönhetően nincs szükség klisére, vagy szitaköltségre, bármilyen és bármennyi fotó alapján készülhetnek a termékek.
 Fehér színt nem tudunk előállítani, ott átlátszó marad a felület. Kérem, hogy kényesebb fotóknál előre egyeztessen velem, milyen végeredményre lehet számítani, nehogy a későbbiekben gond legyen a késztermékkel. Köszönöm.