Ovális fa mágnes

Ovális formára vágott fa hűtőmágnesek, a tökéletes reklámhordozók. Környezetbarát, eredeti, tökéletes fénykép minőségben.

Bármilyen egyedi igényt igyekszünk megvalósítani, legyen szó logóról, fényképről, vagy feliratról.
Mérete: 10 x 7 cm.
Minden megrendelést egyedileg kezelünk. Minimális rendelési egység: 8 db, mely lehet különböző fotóval.


Az árak:

8-48 db között: bruttó 381 Ft/db.
49-499 db között: bruttó 305 Ft/db.
500 db felett: bruttó 244 Ft/db.

 

Új technikánknak köszönhetően mostantól tudunk tökéletes fénykép minőséget előállítani, a fa erezetének zavaró hatása nélkül. 


Erre az árra már semmilyen plusz költséget nem kell számolnia. Nincs szita, vagy klisé költség. Egyedi kis szériás reklámajándéknak is kiváló. Egy megrendelésen belül több féle fotóval, logóval, vagy felirattal is kérheti a hűtőmágneseket.

 

Ha egy rendelésen belül 5-nél több féle fényképpel, vagy névsorral kéri, akkor a felára + 40 Ft/mágnes.

 

Soha ne a monitoron látott fotót vegyék figyelembe. Fehér színt nem tudunk előállítani, ott átlátszó marad a felület. Kérem, hogy kényesebb fotóknál előre egyeztessen velem, milyen végeredményre lehet számítani, nehogy a későbbiekben gond legyen a késztermékkel. Köszönöm. 

Ennek a terméknek az alapja egy faforgács tömörítésből származó lap, melyből vágjuk ki kézzel az egyedi formákat.

 

Termék információk: 

1.  A hűtőmágnesek egy vékony, kb. 3 mm vastag MDF fa alapra készülnek. A képgalériában az eredeti termékek vannak lefotózva, nincsenek javítva, retusálva, így rendelés előtt meg tudja nézni, hogy ilyenre gondolt-e minőségben. 

2. Új technikával készült termékeinknél egy öntapadós fotópapírral védjük ki a fa mintázatának zavaró mívoltát. Ekkor a fénykép szép élénk színű lesz, de így már nem vízálló. (speciális igény szerint laminálással kérheti, melynek plusz költségéről kérjen tájékoztatást)

 

Figyelem! Nagyon aprólékos minta, pl. nagy létszámú családi fotó megvalósítására ez a termék nem alkalmas, mert a végeredmény nem lenne szép a mágnes mérete miatt!