Faliórák: már 2.200 Ft-ért.

Szeretné pontosan látni az elmúló időt, szeretné egy szép faliórával meglepni magát és/vagy családját, szeretne egyedi reklám órákat készíttetni céges partnereinek? 


Óráink A4-es (29 x 20 cm) méretben készülnek, hangtalan, folyamatos járású óraszerkezettel szerelve, egyesével kézzel körbevágva, az igényelt forma alapján, vagy meghagyva az A4-es méretét, csupán a széleit megcakkozva, fa alapra, fényképes, beégetős technikával dekorálva, ablakos díszdobozban szállítjuk. 

1-9 db között: bruttó 2.650 Ft/db.
10-49 db között: bruttó 2.200 Ft/db. 
50-499 db között: 1.780 Ft/db. 
500 db felett: bruttó 1.600 Ft/db. 

Bármilyen egyedi igényt megvalósítunk. Az elkészítési idő néhány munkanap!Küldje el kedvence fotóját és néhány nap múlva már a falon láthatja a róla készült órát. 
Készítsen egyedi reklámórákat, bármilyen fotóval, logóval, szlogennel, weboldallal, stb.

 

Használati útmutató.

A csomag kiszállításakor, hiába a gondos csomagolásnak, előfordulhat, hogy elsőre nem indul el a szerkezet. Ezeket az alábbi módon lehet megoldani.

1. A mutatók összekuszálódhatnak, vagyis amint elindul a szerkezet, a mutatók elakadnak egymásban és nem tudnak elhaladni egymás felett-alatt. Ezt egy óvatos simító mozdulattal kiegyenesíthetjük és már menni is fog.

2. A másodperc mutató nagyon be van nyomva és azért nem indul el, mert szorul. Egy óvatos függőleges mozdulattal huzza le a piros mutatót, majd úgy pattintsa vissza, hogy ne nyomja össze az alatta lévő mutatókat.

3. Bármilyen hihetelen, de volt rá példa, hogy rossz volt az elem, amivel próbálták, illetve, hogy fordítva tették bele. :)

Ha ezek ellenre sem indulna el az óra, értesítsen bátran, megoldjuk!