Fényképes csupor

Újdonságunk és az országban egyedülálló termékünk, az egyedi fényképes textillel dekorált kerámia csupor!

 

Fényképes csupor árak (a textilen vannak a nevek és a dátum): 
8-35 db között: 318 Ft/db. 
36-499 db: bruttó 254 Ft/db. 
500 db felett: bruttó 203 Ft/db. 

 

Ezt a csuprot esküvői köszönetajándéknak, fényképes tetővel találtuk ki. Vagyis a textilen megtalálható minden információ: fotó, vagy grafika, keresztnevek, dátum és akár egy rövid köszönő szöveg is. (Természetesen mindig készítek látványtervet!)

 

Ha csak a szöveges változata tetszene, akkor a kézzel írókázott csuprot ajánljuk. Katt ide.

 

Lehetőség van arra, hogy a fényképes tetőn elhelyezett karikatúra, vagy fotón kívül, a csupor oldalára írom a nevekeiteket, a nevek között egy piros szívvel. Ebben az esetben az alapáron felül plusz 60 Ft a költség. 
Ha a neveken kívül még a dátummal is kéritek feliratozni a csupor pocakját, akkor további plusz 50 Ft/db lesz felszámítva. 

Vagyis, ha az alap fotós csuprot úgy kéritek, hogy az egyedi fényképes tető mellett, a csupor hasán legyenek a keresztnevek, köztük szívvel, plusz a dátum, akkor az alapárra plusz 110 Ft/db adódik. 


Bármilyen fényképpel és/vagy felirattal kombinálható! (tényleg bármilyennel!!!) 
A belső 3 cm átmérőjű kerek részre tehető a fénykép, karikatúra, a nevek és a dátum. 
A külső keretre pedig választható bármilyen minta: szívecske, virág, szivárvány, felhők, cukorka, csíkok, pöttyök, kockák... 
Csupor méretei: szája: 30 mm, alja: 25 mm, magassága: 38 mm. 

(Egy ívre 8 db fér fel, így ez a minimum rendelhető mennyiség) 
A csupor ára fényképpel/szöveggel együtt értendő. 
Az árak 1 db késztermékre vonatkoznak! 

Egy megrendelésen belül, ha három, vagy ennél többféle tetővel rendelsz, akkor a sávos árlistán felül plusz 60 Ft/db árat számolunk fel az egyedi kezelés és többletmunka miatt. Ugyanez vonatkozik a plusz árra, ha névsorral kéritek a terméket.

 

Esküvőkre kizárólag fehér színű szatén szalaggal vállaljuk a díszítést. Ennek ára: 100 Ft/db.

A keresztnevek mellett a dátumot csak számmal tudom kiírni, vagyis egy példa: 2021. 01. 02. :)

Rövid időn belül küldök látványtervet és költség kalkulációt. 
Ha tetszik, csak rábólintasz és már gyártjuk is! :) 

Technikai leírás: a terméket egyesével, kézzel feliratozzuk egy hidegen felvihető dekormázzal. A textilre, beégetett technikával készítjük el a megrendeléseket. Tisztítása száraz törléssel ajánlott.

 

A termékek elkészítési ideje 5-10 naptól, akár 1-8 hétig is csúszhat, a megrendeléseink számától függően. 

A gyártás ideje attól is függ, hogy milyen termékről van szó. Egy műanyag mágnest sokkal gyorsabban le tudunk gyártani, mint pl. a kézzel feliratozott csuprot. A megrendeléseket csoportosítjuk és összevárjuk a hasonlókat.

A visszaigazolástól számítva állunk neki a megrendeléseknek! (a postai kiszállítás ideje 1 nap, melyről mindig küldök mailben értesítést!)

Esküvői megrendelésekkor a lagzi dátumát vesszük első sorban figyelembe!!! Vagyis legkésőbb az aktuális héten küldjük el a csomagot. Kérjük ezt elfogadni és megérteni! 

 

Saját hibánkból még senkiről nem maradtunk le. :) Ha akadozik a kommunikáció, nyugodtan telefonáljatok rám, mert nem biztos, hogy a mail célba ért.
Nagyon sok rendelés össze tud szaladni és ezek nem csupán kinyomtatott papírlapok, hogy csak megnyomjunk egy gombot és kész is van. Itt minden termék egyedileg van kezelve, kézzel készülnek, ezért fontos megérteni, hogy van, amikor a rendeléstől számítva akár 3 hónap múlva kapjátok meg a csomagot. Köszönjük a türelmet és a megértést. 

 

Már nagyon sok ifjú pár rendelt tőlünk egyedi köszönetajándékot, és eddig 99%-ban pozitív volt a visszajelzés.

Megköszönnénk, ha készítenétek fényképet az átadásról, a terített asztalról, vagy bármilyen esküvői örömteli pillanatról.

Akár levélben, de a Facebook oldalunkra is írhattok közvetlenül! :)