Boros, vagy pálinkás címkék akár esküvőre is. :)

Bármilyen alkalomra egyedi címkéket készítünk. Pélinkás üvegre, borosüvegre bármilyen fényképpel és karikatúrával, felirattal és szöveggel. Felár mentesen készítünk látványtervet! Esküvőre, szülinapra, céges bulira, lánybúcsúra, legénybúcsúra, eljegyzésre, keresztelőre vagy csak úgy.

 

Standard méret: 7 x 10 cm. Anyaga: fényes, öntapadós fotópapír.

Ára: 8-48 db között: bruttó 180 Ft/db.

49 db-tól: bruttó 150 Ft/db.

Ettől eltérő méretben is vállaljuk a gyártást, akár pálinkás üvegre, vagy lekváros bödönkére. :)

 

Egy szépen terített esküvői asztalon, rendkívűl mutatós tud lenni, ha egyedi címkével rendelkezik az esküvői bor, vagy pálinka. Akár egy egyedi köszönetajándék is lehet, ha az általatok megtervezett címkéket rakjátok a palackokra.

Szuper ajándék a tanúknak, az örömszülőknek, a zenekarnak, bárkinek, akit külön szeretnétek kiemelni, vagy megköszönni bármit.

Kérhető saját fényképpel, esküvői idézettel, karikatúrával, választható betűtípussal.

Bármilyen egyedi igényt megvalósítunk!

A karikatúra kínálatot itt találjátok.

 

Saját hibánkból még senkiről nem maradtunk le. :) Ha akadozik a kommunikáció, nyugodtan telefonáljatok rám, mert nem biztos, hogy a mail célba ért.
Nagyon sok rendelés össze tud szaladni és ezek nem csupán kinyomtatott papírlapok, hogy csak megnyomjunk egy gombot és kész is van. Itt minden termék egyedileg van kezelve, kézzel készülnek, ezért fontos megérteni, hogy van, amikor a rendeléstől számítva akár 3 hónap múlva kapjátok meg a csomagot. Köszönjük a türelmet és a megértést. 

 

Már nagyon sok ifjú pár rendelt tőlünk egyedi köszönetajándékot, és eddig 99%-ban pozitív volt a visszajelzés.

Megköszönnénk, ha készítenétek fényképet az átadásról, a terített asztalról, vagy bármilyen esküvői örömteli pillanatról.

Akár levélben, de a Facebook oldalunkra is írhattok közvetlenül! :)

Eddig elkészült munkáink: Boros-és pálinkás címkék