Kis üvegpohár:

A matrica tökéletes fénykép minőségben készül, nincsenek szita, vagy egyéb kliséköltségek. Egy megrendelésen belül természetesen többféle fotóval és felirattal kombinálhatóak! 50 db a minimálisan rendelhető darabszám!

Beégetett matricával dekorált pálinkás pohár, fényképes kupicás pohár, mely kedves és aranyos ajándék lehet mindenki számára.


A késztermék ára: 
50 db bruttó: 350 Ft/db.

66-499 db között: bruttó 280 Ft/db. 
500 db felett: bruttó 230 Ft/db. Nagyobb mennyiségnél, kérjen egyedi árajánlatot. 

 

Méretei: Magasság: 4,5 cm, szája: 4 cm, alja: 4,5 cm. A matrica mérete: 2 x 4 cm.

Ha egy megrendelésen belül 5, vagy ennél több féle fotóval, grafikával kéri, akkor +40 Ft/db a felára.

 

Technikai leírás: Egy speciális nyomtató segítségével nyomtatjuk ki a matricát, ami nem egy közönséges öntapadós matrica. A kétrétegű hordozófelületének köszönhetően a felső réteg, amin a dekoráció van, háttér mentesen feltehető az üveg felületre, majd 24 órás száradást követően alacsony (250-280) fokon ráégetjük a pohárra. Ennek a technikának az a nagy előnye, hogy nincs szükség szita és klisé költségre, mint a magas hőfokú matricáknál. Hátránya, hogy a termék nem alkalmas mindennapos használatra! A matricázott poharat folyó vízben, kézzel lehet csak mosogatni! Áztatni, vagy mosogatógépbe helyezni nem szabad, mert a matrica lejön az üvegről! Óvni kell a párás helyektől, védve legyen a megázástól! Garanciát a termék kiszállításáig tudunk adni, a poharat minden alkalommal egy celofán tasakba tesszük, így óvva meg az esetleges károsító hatásoktól. Sajnos nem tudjuk végig követni az életét a vásárlóig, így az esetleges károk, vagy a matrica leválásának okáról érdemben nem tudunk védekezni, vagy tenni.

Olyan szituációkra ajánljuk, ahol egy-két alkalommal van szükség rá, mint pl. esküvőnél, kiállításokon való bemutatkozásnál, üdvözlő italok felszolgálásakor.

Ha nagyobb strapabírású terméket keres, akkor feltétlenül olyan készítőt válasszon, akik magas (1.000 '-os) hőfokon égetik rá a matricákat.

 

Képgaléria: Kis üvegpohár