Órák

Szeretné pontosan látni az elmúló időt, szeretné egy szép faliórával meglepni magát és/vagy családját, szeretne egyedi reklám órákat készíttetni céges partnereinek? 


Óráink A4-es (29 x 20 cm) méretben készülnek, teljesen hangtalan, folyamatos járású óraszerkezettel szerelve, egyesével kézzel körbevágva, az igényelt forma alapján, vagy meghagyva az A4-es méretét, csupán a széleit megcakkozva, fa MDF alapra (préselt fa, vagy más néven pozdorja), a fényképet, beégetős (szublimáció)

, vagy új technikával tesszük rá, ablakos díszdobozban szállítjuk. 


1-9 db között: bruttó 2.650 Ft/db.
10-49 db között: bruttó 2.200 Ft/db. 
50-499 db között: 1.780 Ft/db. 
500 db felett: bruttó 1.600 Ft/db. 

Bármilyen egyedi igényt megvalósítunk. Az elkészítési idő néhány munkanap!Küldje el kedvence fotóját és néhány nap múlva már a falon láthatja a róla készült órát. 
Készítsen egyedi reklámórákat, bármilyen fotóval, logóval, szlogennel, weboldallal, stb.

 

Termékleírás: Az órák 3 mm vastag préselt MDF alapra készülnek. 

1. Régebbi technika. A beégetett technikánál a fényképen látható marad a fa mintázata, melyet megtekinthet alul, az első képgalériában. A kész terméket lakkozzuk, hogy ellenálljon az időnek, ezáltal minimálisan vízálló is lesz a felület és enyhén nedves ronggyal áttörölhető.

2. Újabb technika.  Ha úgy szeretné, hogy a fotó élénkebb színű legyen és ne látszódjon a fa esetleges zavaró mintázata, akkor egy öntapadós fotópapírra nyomtatjuk a felső réteget, így ezek a problémák elkerülhetőek. Ebben az esetben a fénykép élethű minőségű lesz, a színek élénkebbek lesznek, de nem vízálló. Párásabb helyen előfordulhat, hogy a papír feljön a fa alapról ezért nagyobb odafigyelést igényelhet.

Aprólékos fotónál, pl. csoportkép inkább az új technikát javasolnám, mert az arcoknál zavaró lesz a fa mintázata.

 

Használati útmutató:

A csomag kiszállításakor, hiába a gondos csomagolásnak, előfordulhat, hogy elsőre nem indul el a szerkezet. Ezeket az alábbi módon lehet megoldani.

1. A mutatók összekuszálódhatnak, vagyis amint elindul a szerkezet, a mutatók elakadnak egymásban és nem tudnak elhaladni egymás felett-alatt. Ezt egy óvatos simító mozdulattal kiegyenesíthetjük és már menni is fog.

2. A másodperc mutató nagyon be van nyomva és azért nem indul el, mert szorul. Egy óvatos függőleges mozdulattal huzza le a piros mutatót, majd úgy pattintsa vissza, hogy ne nyomja össze az alatta lévő mutatókat.

3. Bármilyen hihetelen, de volt rá példa, hogy rossz volt az elem, amivel próbálták, illetve, hogy fordítva tették bele. :)

Ha ezek ellenre sem indulna el az óra, értesítsen bátran, megoldjuk!

 

Óra webshop

 

Szublimációs technikával készült termékekre vonatkozó információ:

Az elkészítést követően 200 fokon égetjük a felszínre a fényképet. Ugyan az a fotó másként fog kinézni egy textilen (párna, boros tasak), egy bögrén, vagy egy fa alapú hűtőmágnesen. A szublimációs tinta színkalibrálása nagyon nehéz feladat, soha nem lesz ugyan olyan, mint amilyen színt a monitoron lát. A késztermék minimális eltérést fog mutatni a látványtervhez képest. A késztermék nem lesz 100%-ban pontosan ugyan olyan színű, mint amit a weboldalon és a képgalériában lát, hiszen a fényképezőgép is eltérő képet készít az eredeti termékről. Vannak színek pl. lila, rózsaszín, amit egyszerűen képtelenek vagyunk lefotózni. Kéremhogy ezek tudatában adja le megrendelését, hogy utólag, amikor kézhez kapja ne érje csalódás. Megértésüket köszönjük!

 

Óra tervek (látvány képek)