Illatbatyu, levendula zsák

Fényképes molyirtó, mely feldobja a szekrényét! :)

Újdonságunk az illatos szütyőnk, illat batyunk. Többszörös funkciójával, eredeti és különleges ajándéktárgy! 
Bármilyen fényképpel, karikatúrával és felirattal rendelhető, de hagyományosan, az illatnak megfelelő dekorációval is kérhető! 
Turisztikai helyek, hotelek, vendéglők, csárdák fényképével, valamint cégek logójával is elkészítjük, felár nélkül!!! Tökéletes vendégajándék, köszönetajándék esküvőre.

Igazi Levendulával töltjük a zsákokat. 

Az illatbatyu mérete, készre varrt állapotban: 11,5 x 9,5 cm. 
Töltet: vatelin és egy púpozott teáskanál tihanyi szárított levendula. 
Egyesével celofánba csomagolva. 


Az árak 1 db termékre vonatkoznak. 

Fényképpel, fehér textil anyagból, szatén szalaggal megkötve, becsomagolva: 
15-44 db: bruttó 430 Ft/db. 
45-499 db: bruttó 330 Ft/db. 
500 db felett: bruttó 300 Ft/db.

Ha hűtőmágnes változat érdekli, ide kattintson: ajandekkeszito.webnode.hu/illatbatyu-levendula-zsak/illatbatyu-hutomagnes/
 

Szublimációs technikával készült termékekre vonatkozó információ:

Az elkészítést követően 200 fokon égetjük a felszínre a fényképet. Ugyan az a fotó másként fog kinézni egy textilen (párna, boros tasak), egy bögrén, vagy egy fa alapú hűtőmágnesen. A szublimációs tinta színkalibrálása nagyon nehéz feladat, soha nem lesz ugyan olyan, mint amilyen színt a monitoron lát. A késztermék minimális eltérést fog mutatni a látványtervhez képest. A késztermék nem lesz 100%-ban pontosan ugyan olyan színű, mint amit a weboldalon és a képgalériában lát, hiszen a fényképezőgép is eltérő képet készít az eredeti termékről. Vannak színek pl. lila, rózsaszín, amit egyszerűen képtelenek vagyunk lefotózni. Kéremhogy ezek tudatában adja le megrendelését, hogy utólag, amikor kézhez kapja ne érje csalódás. Megértésüket köszönjük!

 

Képgaléria: Illatbatyu, levendula zsák