Fényképes párna hűtőmágnes, négyzet alakú  Fényképes párna hűtőmágnes, téglalap alakú

Párna hűtőmágnes: már 270 Ft-ért.

Kispárna hűtőmágnes!!! Meghökkentő, érdekes és különleges hűtőmágnesünk, a mágneses mini vánkos, melyre bármilyen egyedi fénykép, felirat, logó rendelhető! 


Tökéletesen alkalmas reklámajándék, textíliával, ágyneművel, párnákkal foglalkozó cégek részére, valamint egyedi vendégköszöntő ajándéka lehet bármelyik hotelnek, panziónak, szálláskiadónak, illetve esküvőnek! 
Rendelhető: turisztikai helyek, városok fotójával, autók, motorok, cicák, kutyák, lovak fényképével, nosztalgia és ünnepi hangulatú dekorációval, karácsonyos, húsvéti, Valentin napi képekkel. Reklám célra, bármilyen logóval, szöveggel kombinálva. 

Kézzel varrva, vatelinnal töltve, huzaton belül elhelyezve egy 16 mm átmérőjű, erős, kerek mágnes. 
A dekoráció nem kopik, nem csörög-zörög, mint a matrica. Tökéletes fénykép minőségben készül és pluszköltségek nélkül, bármilyen igény megvalósítható! 

Kinézetre olyan, mint egy nagy pillecukor. :)

Méretek:
Négyzet alakú: 
szélessége: 9 cm, hossza: 9 cm.  A fénykép mérete: 6,7 x 6,7 cm.

Téglalap alakú: szélessége: 7 cm, hossza: 11 cm.  A fénykép mérete: 8 x 5 cm.


Árak (formánként a minimális rendelés 12 db): 
12-35 db: bruttó 336 Ft/db. 
36-499 db: bruttó 280 Ft/db. 
500 db felett: bruttó 240 Ft/db

Az árak 1 db késztermékre vonatkoznak. 

Egy megrendelésen belül, ha három, vagy ennél többféle fotóval rendelsz, akkor a sávos árlistán felül plusz 35 Ft/db árat számolunk fel az egyedi kezelés és többletmunka miatt.

Szublimációs technikával készült termékekre vonatkozó információ:

 

Az elkészítést követően 200 fokon égetjük a felszínre a fényképet. Ugyan az a fotó másként fog kinézni egy textilen (párna, boros tasak), egy bögrén, vagy egy fa alapú hűtőmágnesen. A szublimációs tinta színkalibrálása nagyon nehéz feladat, soha nem lesz ugyan olyan, mint amilyen színt a monitoron lát. A késztermék minimális eltérést fog mutatni a látványtervhez képest. A késztermék nem lesz 100%-ban pontosan ugyan olyan színű, mint amit a weboldalon és a képgalériában lát, hiszen a fényképezőgép is eltérő képet készít az eredeti termékről. Vannak színek pl. lila, rózsaszín, amit egyszerűen képtelenek vagyunk lefotózni. Kéremhogy ezek tudatában adja le megrendelését, hogy utólag, amikor kézhez kapja ne érje csalódás. Megértésüket köszönjük!