Ovális fa mágnes

Ovális formára vágott fa hűtőmágnesek, a tökéletes reklámhordozók. Környezetbarát, eredeti, tökéletes fénykép minőségben.

Bármilyen egyedi igényt igyekszünk megvalósítani, legyen szó logóról, fényképről, vagy feliratról.
Mérete: 10 x 7 cm.
Minden megrendelést egyedileg kezelünk.


Az árak:

8-39 db között: bruttó 381 Ft/db.
40-499 db között: bruttó 305 Ft/db.
500 db felett: bruttó 244 Ft/db.

 

Új technikánknak köszönhetően mostantól tudunk tökéletes fénykép minőséget előállítani, a fa erezetének zavaró hatása nélkül. Aki olyan stílusú mágnest szeretne, mint pl. amilyen a kerámia fotós mágnesünkön is van, akkor ezt jelezze. Az új dekoráció ára, az alapárhoz képest minimális összeggel kerül többe, viszont sokkal dekoratívabb. :)


Erre az árra már semmilyen plusz költséget nem kell számolnia. Nincs szita, vagy klisé költség. Egyedi kis szériás reklámajándéknak is kiváló. Egy megrendelésen belül több féle fotóval, logóval, vagy felirattal is kérheti a hűtőmágneseket.

 

A beégetős technikánál figyelembe kell venni, hogy árnyalatnyi különbségek lehetnek az eredeti képhez képest. Soha ne a monitoron látott fotót vegyék figyelembe. Fehér színt nem tudunk előállítani, ott átlátszó marad a felület. Kérem, hogy kényesebb fotóknál előre egyeztessen velem, milyen végeredményre lehet számítani, nehogy a későbbiekben gond legyen a késztermékkel. Köszönöm. 

Ennek a terméknek az alapja egy faforgács tömörítésből származó lap, melyből vágjuk ki kézzel az egyedi formákat.

 

Termék információk: 

1.  A hűtőmágnesek egy vékony, kb. 3 mm vastag MDF fa alapra készülnek. 

2. Új technikával készült termékeinknél egy öntapadós fotópapírral védjük ki a fa mintázatának zavaró mívoltát.

Ekkor a fénykép szép élénk színű lesz, de így már nem vízálló. (plusz költség fejében laminálva is kérheti)

Figyelem! Nagyon aprólékos minta, pl. nagy létszámú családi fotó megvalósítására ez a termék nem alkalmas, mert a végeredmény nem lenne szép a mérete miatt!