Fa négyzet hűtőmágnesek már 184 Ft-tól.

Egyedi fényképpel, szöveggel és logóval ellátott fa hűtőmágnes.
Bármilyen igényt igyekszünk megvalósítani, legyen akár reklámajándék, turisztikai ajándék, esküvői köszönetajándék, vagy céges szóró ajándék.

Rendkívül kedvező áraival felveszi a versenyt a hűtőmágnes piacon. :)


Mérete: 6,7 x 6,7 cm.
Anyaga: impregnált fa. Nincs szita, vagy klisé költség, kis szériás megrendelésekhez is ideális!
Hátoldalára egy mágneslap van felragasztva.
A késztermék egyesével celofánba csomagolva.
A minimálisan rendelhető mennyiség: 12 db (ennyi van egy íven)

Kétféle technikával készülhetnek a mágnesek. Beégetős és fotópapíros.

 

Árak: 

12-35 db között: bruttó 260 Ft/db
36-499 db között: bruttó 216 Ft/db.
500 db felett: bruttó 190 Ft/db. 

 

A beégetős technikánál figyelembe kell venni, hogy árnyalatnyi különbségek lehetnek az eredeti képhez képest. A fa mintázata, erezete meglátszik a dekoráción. Soha ne a monitoron látott fotót vegyék figyelembe. Fehér színt nem tudunk előállítani, ott átlátszó marad a felület. Kérem, hogy kényesebb fotóknál előre egyeztessen velem, milyen végeredményre lehet számítani, nehogy a későbbiekben gond legyen a késztermékkel. Köszönöm. 

Ennek a terméknek az alapja egy faforgács tömörítésből származó lap, melyből vágjuk ki kézzel az egyedi formákat.

 

Termék információk: 

1.  A hűtőmágnesek egy vékony, kb. 3 mm vastag MDF fa alapra készülnek. Régi technikával, a dekoráció rá van sütve a felületre, nem matrica, ami lekopna. Így a fényképeknél látszódik a fa eredeti mintázata, mely aprólékos mintáknál és arcképeknél zavaró lehet. A képgalériában az eredeti termékek vannak lefotózva, nincsenek javítva, retusálva, így rendelés előtt meg tudja nézni, hogy ilyenre gondolt-e minőségben. 

2, Új technikával készült termékeinknél egy öntapadós fotópapírral védjük ki a fa mintázatának zavaró mívoltát. Ekkor a fénykép szép élénk színű lesz, de így már nem vízálló.

 

Figyelem! Nagyon aprólékos minta, pl. nagy létszámú családi fotó megvalósítására ez a termék nem alkalmas, mert a végeredmény nem lenne szép a mérete miatt!