Fa forma hűtőmágnesek már 270 Ft-tól.

Formára vágott fa hűtőmágnesek, a tökéletes reklámhordozók. Környezetbarát, eredeti, tökéletes fénykép minőségben.

Bármilyen egyedi igényt igyekszünk megvalósítani, legyen szó logóról, fényképről, vagy feliratról.
Az átlagos befoglaló méretei: 9,5x9,5 cm és 7x10 cm.
Minden megrendelést egyedileg kezelünk.


Az árak:


6-48 db között: bruttó 366 Ft/db.
49-499 db között: bruttó 305 Ft/db.
500 db felett: bruttó 270 Ft/db.


Új technikánknak köszönhetően mostantól tudunk tökéletes fénykép minőséget előállítani, a fa erezetének zavaró hatása nélkül. Aki olyan stílusú mágnest szeretne, mint pl. amilyen a kerámia fotós mágnesünkön is van, akkor ezt jelezze. Az új dekoráció ára, az alapárhoz képest minimális összeggel kerül többe, viszont sokkal dekoratívabb. :)

NEM MINDEN FAJTA FORMA MEGVALÓSÍTHATÓ AZ ÚJ MÓDSZERREL, EZT MEGRENDELÉS ELŐTT EGYEZTESSE VELÜNK!

Erre az árra már semmilyen plusz költséget nem kell számolnia. Nincs szita, vagy klisé költség. Egyedi kis szériás reklámajándéknak is kiváló. Egy megrendelésen belül több féle fotóval, logóval, vagy felirattal is kérheti a hűtőmágneseket.

 

A beégetős technikánál figyelembe kell venni, hogy árnyalatnyi különbségek lehetnek az eredeti képhez képest. Soha ne a monitoron látott fotót vegyék figyelembe. Fehér színt nem tudunk előállítani, ott átlátszó marad a felület. Kérem, hogy kényesebb fotóknál előre egyeztessen velem, milyen végeredményre lehet számítani, nehogy a későbbiekben gond legyen a késztermékkel. Köszönöm. 

Ennek a terméknek az alapja egy faforgács tömörítésből származó lap, melyből vágjuk ki kézzel az egyedi formákat.

 

Termék információk: 

1.  A hűtőmágnesek egy vékony, kb. 3 mm vastag MDF fa alapra készülnek. Régi technikával, a dekoráció rá van sütve a felületre, nem matrica, ami lekopna. Így a fényképeknél látszódik a fa eredeti mintázata, mely aprólékos mintáknál és arcképeknél zavaró lehet. A képgalériában az eredeti termékek vannak lefotózva, nincsenek javítva, retusálva, így rendelés előtt meg tudja nézni, hogy ilyenre gondolt-e minőségben. 

2, Új technikával készült termékeinknél egy öntapadós fotópapírral védjük ki a fa mintázatának zavaró mívoltát. Ekkor a fénykép szép élénk színű lesz, de így már nem vízálló.

Figyelem! Nagyon aprólékos minta, pl. nagy létszámú családi fotó megvalósítására ez a termék nem alkalmas, mert a végeredmény nem lenne szép a mérete miatt!