Poháralátétek már 280 Ft-tól:

Poháralátét mellyel megelőzhetőek a terítőn keletkező foltok. :) Kétféle technikával tudjuk elkészíteni.

Árak: 6-35 db között: bruttó 380 Ft/db. 

36-499 db között: bruttó 305 Ft/db. 

500 db felett: bruttó 244 Ft/db.

Mérete: 9 x 9 cm. 

1. Fotópapíros technika, amikor nem látszik a fa mintázata, felülete laminálva van.

2. Beégetős (szublimációs) technika, amikor látszik a fa mintázata, a felület lakkozva van. (ezt a technikát csak ritkán használjuk, mert a fotópapírossal sokkal szebb a végeredmény) Akkor kérik, amikor valaki kifejezetten a retro hatást keresi.

Kiváló promóciós termék, mellyel kitűnhet a versenytársai közül. 
Fantasztikus dekoráció egy sörözőben, kocsmában, boros pincében. 
Megállja a helyét egy esküvőn is, mint köszönetajándék, vendégajándék. 


Bármilyen egyedi igényt igyekszünk megvalósítani, akár családi eseményre szeretne rendelni, vagy céges rendezvényre, mint konferencia ajándék, ha fel akarja dobni a hangulatot pincészetében, sörözőjében, vagy éttermében, illetve így akarja meglepni a násznépet egy köszönetajándékkal, esetleg turisztikai helyeket szeretne így népszerűsíteni. 
Ha már van poháralátétje, ne felejtsen el mellé bögrét is rendelni! :) 

Egy megrendelésen belül, ha háromnál többféle fotóval rendel, akkor a sávos árlistán felül plusz 20 Ft-ot számolunk fel darabonként! Ha egyedi névsorral kérik, akkor alapár + 40 Ft/db az ár.

Rendkívül kedvező áraival felveszi a versenyt a poháralátét piacon. :) 

Anyaga: impregnált fa, a kezelt felületére beégetjük a dekorációt, mely nem kopik, nem fakul, nem repedezik és vízálló. Vagy az új technikával öntapadós fotópapírra nyomjuk a dekorációt, melyet laminálunk, így téve vízállóvá.

Nincs szita, vagy klisé költség, kis szériás megrendelésekhez is ideális! 
Egyesével celofánba csomagolva. 
A minimálisan rendelhető mennyiség: 6 db (ennyi van egy íven) 

A beégetős technikánál figyelembe kell venni, hogy árnyalatnyi különbségek lehetnek az eredeti képhez képest. Míg a fotó papíros változatnál élénkebbek a színek.

Szublimációs technikával készült termékekre vonatkozó információ:

Az elkészítést követően 200 fokon égetjük a felszínre a fényképet. Ugyan az a fotó másként fog kinézni egy textilen (párna, boros tasak), egy bögrén, vagy egy fa alapú hűtőmágnesen. A szublimációs tinta színkalibrálása nagyon nehéz feladat, soha nem lesz ugyan olyan, mint amilyen színt a monitoron lát. A késztermék minimális eltérést fog mutatni a látványtervhez képest. A késztermék nem lesz 100%-ban pontosan ugyan olyan színű, mint amit a weboldalon és a képgalériában lát, hiszen a fényképezőgép is eltérő képet készít az eredeti termékről. Vannak színek pl. lila, rózsaszín, amit egyszerűen képtelenek vagyunk lefotózni. Kérem, hogy ezek tudatában adja le rendelését, hogy utólag, amikor kézhez kapja ne érje csalódás. 

Megértésüket köszönjük!

 

Fa poháralátétek beégetett technikával

Képgaléria: Fa poháralátétek fotópapíros technikával